Spesialisert fosterhjem eller beredskapshjem

Spesialiserte fosterhjem og beredskapshjem tar vare på de barna og ungdommene som trenger det mest. Dette innebærer tidvis veldig krevende omsorgsoppgaver, og krever et brennende engasjement for å utgjøre en positiv forskjell i noens liv.

Lønn og sosiale rettigheter for spesialiserte fosterhjem

Det er naturlig å ha spørsmål om økonomisk kompensasjon når man vurderer å bli fosterhjem eller beredskapshjem.

Spesialisert fosterhjem eller beredskapshjem

Spesialiserte fosterhjem og beredskapshjem tar vare på de barna og ungdommene som trenger det mest. Det innebærer tidvis veldig krevende omsorgsoppgaver, og krever et brennende engasjement for å utgjøre en positiv forskjell i noens liv.

Les mer her

Lønn og sosiale rettigheter

Når du stiller din tid, dine ressurser og din bolig til disposisjon som spesialisert fosterhjem eller beredskapshjem i Stendi, vil du naturligvis motta økonomisk kompensasjon som står i samsvar med det viktige oppdraget du utfører.

Les mer her

Hvordan bli spesialisert fosterhjem eller beredskapshjem?

Mange lurer på hvordan veien mot å bli et spesialisert fosterhjem i Stendi ser ut. Her forklarer vi de ulike stegene og hva som kreves av deg og hjemmet ditt.

Les mer her

Opplæring, kursing og veiledning

Når du bestemmer deg for å bli fosterhjem eller beredskapshjem for Stendi, skal du vite at du ikke blir stående alene om oppgaven. Vi er med deg hele veien.

Les mer her
illustrasjonsbilde av et familiehjem

Hva er et beredskapshjem?

Når det oppstår en krise der barn eller unge er involvert, er det avgjørende å kunne tilby et trygt og godt hjem som kan gi varme, omsorg og trygghet på kort varsel. Det er beredskapshjemmets oppgave.

Les mer her
Illustrasjonsbilde

Ta kontakt

* Feltet må fylles ut