Kundeombud - for synspunkter og klager

Stendi sitt kundeombud er etablert for å kunne gi våre brukere eller deres nærstående en tilgjengelig stemme inn til oss. Til kundeombudet kan du sende synspunkter, klager eller spørsmål som er viktige for nettopp deg.

Kundeombudets hensikt er å lytte til deg, og sørge for at du får svar på det du ønsker fra ansvarlige representanter i Stendi. Vi ønsker alltid å bli bedre, og dine spørsmål og synspunkter er viktige for at vi hele tiden kan utvikle våre tjenester.

Vårt kundeombud jobber uten direkte tilknytning til våre virksomheter, og er her for ditt beste. Kundeombudet inngår i selskapets ledelse og ser til at alle innkomne klager og spørsmål behandles så raskt som mulig.

Positive tilbakemeldinger som kundeombudet mottar formidles også ut virksomhetene. Dette er viktig for våre medarbeidere, som hver dag jobber for å gjøre verden litt bedre, ett menneske av gangen. 

Fyll ut skjemaet nederst på siden for å sende oss din henvendelse, så hører du snart fra oss.

Kundeombudet erstatter ikke din kontaktperson lokalt i virksomheten, men er et supplement i de tilfeller der du ønsker å diskutere med eller få ditt synspunkt hørt, av noen som er uavhengig av virksomheten. 

Vi ser fram til å høre fra deg!

Ta kontakt

* Feltet må fylles ut