For jobbsøkere

Her er våre ledige stillinger i Stendi. Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere, og finner du ikke den rette utlysningene nedenfor, er du alltid velkommen til å sende en åpen søknad ved å registrere deg i vår CV-database.

 

Siden oppstarten i 1991 har Stendi jobbet for en individtilpasset tilnærming til de som er under vår omsorg. De barn, unge, voksne og eldre som vi hver dag tar hånd om, skal sees, høres og ivaretas – ett menneske av gangen. Slik ønsker vi å gjøre verden *litt* bedre, og vi er stolte av vår visjon.

Gode dager, for hver enkelt

Hver dag er vi mer enn 6000 medarbeidere som går på jobb i Stendi, med ønske om å utgjøre en forskjell. For de vi skal ta vare på – og for hverandre. Vi jobber etter verdiene respekt, kunnskap, enkelhet og ansvar.

Ledige stillinger:

Heldøgns omsorg, barnevern, fosterhjem, eldreomsorg og administrasjonen.

Søk her

Ledige stillinger:

Personlig assistanse og hjemmetjenester

Søk her

Respekt

Hos oss har alle rett til et verdig liv med god fysisk, psykisk og sosial helse

Kunnskap

Hos oss reflekterer vi, lærer av hverandre og drar nytte av alles kompetanse

Enkelhet

Hos oss er det lett å påvirke, for både medarbeidere og brukere

Ansvar

Hos oss har vi ansatte som tør og vil, og sjefer som lytter og leder

Nordisk omsorgsforetak

Som medarbeider i Stendi er du vår viktigste ressurs, og vi kan tilby arbeidsplasser over hele landet. Som en del av svenske Ambea siden 2019, finnes det gode karrieremuligheter i både Norge og i Norden. Vi har kompetanseutviklingsplaner for alle nivåer av virksomheten, og tilrettelegger for både egenutvikling og kompetanseheving.

Medarbeidere innen barnevern i Stendi møter ungdommer med et åpent sinn.En sykepleier i Stendi snakker med en av en eldre dame ved et av våre sykehjem.

Vi trenger deg som vil utgjøre en forskjell – hver dag. Som ønsker å bidra til å levere de kvalitetstjenestene vi har vært kjent for innen omsorgen i over 30 år. Sammen kan vi skape et varmere omsorgstilbud i Norge.