Velferdsmiks-podkast med Stendi som gjest – hør den her!

07.09.2021: – Det har vært veldig givende å jobbe med fremoverlente folk som Stendi og Roy Mowatt, som ser muligheter, sier ordfører Hans Inge Myrvold (Sp) blant annet i podkasten.

Foto: NHO Service og Handel

Velferdsmiks-prosjektet i regi av NHO Service & Handel har nå startet opp en podkast.

I denne episoden er ordfører Hans Inge Myrvold (Sp) i Kvinnherad kommune i samtale med vår egen regionleder Roy Mowatt i Stendi, som forteller om hvordan de har jobbet sammen for å få til gode tjenestetilbud for innbyggerne i kommunen:

Lytt til episoden med Hans Inge Myrvold og Roy Mowatt via Apple Podcast eller din foretrukne podkastspiller. Bare søk etter velferdsmiks. Du kan også bruke avspilleren nederst på denne siden.

– Vi ble invitert til å satse i Kvinnherad og ble tatt godt imot, sier Mowatt.

Myrvold er glad for at det er tverrpolitisk godt forankret at Stendi nå har tatt over bygget, og mener det er viktig for et lite sted å få god input fra private aktører rundt hvordan man best bør jobbe innen omsorgstjenester.

– Stendi sikret at bygget ikke ble stående ubrukt. De har rehabilitert og satset på stedet. De rekrutterer folk lokalt og leverer god kvalitet. Dette ble en utrolig god historie fra dag én, og det er tverrpolitisk godt forankret, sier Myrvold.

Foreløpig er det 8-9 personer tilknyttet virksomheten på Varaldsøy, men det er potensial for 25-30 arbeidsplasser om virksomheten utvides.

Saken er hentet fra velferdsmiks.no