Ingvild gjest i Nettavisens podkast "Stavrum & Eikeland"

04.02.21: I podkasten oppklarer Stendi-leder Ingvild Kristiansen myter og misforståelser om privat velferd og Stendi, og snakker om verdien av å ha private bidrag med i en offentlig styrt velferdsmiks.

– Debatten om vår bransje er kommet på et nivå som er både uprofesjonelt og useriøst. Vi vil at debatten skal være på et annet nivå enn den har vært på til nå, på et saklig og godt grunnlag. Det inspirerer meg, sier Ingvild.

Hun fremhever blant annet kompetansen til alle de dyktige fagfolkene som har valgt å jobbe i bransjen og som går på jobb for brukerne og beboerne i Stendi hver eneste dag.

– Jeg er psykiatrisk sykepleier og har jobbet i bransjen i mange år, og siden 2005 i privat omsorg. Jeg er trygg på at denne bransjen har en plass i det offentlige Norge, sier Ingvild i podkasten.

Podkasten ligger hos Acast, hos Spotify og Apple.

Foto: Faksimile/skjermdump acast.com

Blant de tidligere gjestene i podkasten til ansvarlig redaktør i Nettavisen Gunnar Stavrum og Ole Eikeland finner vi fremtredende personligheter fra politikk, næringsliv og akademia. Blant annet har Statsminister Erna Solberg, byrådsleder i Oslo Raymond Johansen, Ap-leder Jonas Gahr Støre og Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad vært invitert.

Foto: Administrerende direktør i Stendi Ingvild Kristiansen